Het concept | Nyenrode MBA Tool

Het Modulaire Concept

Met onze modulaire opzet stellen we u in staat zich te ontwikkelen in uw persoonlijke en professionele groei. Onze marktgedreven modules kunt u los volgen naast uw baan en eventueel stapelen tot een volwaardige MBA. De modules zijn te volgen binnen de specialisaties Business & IT (Engels), Food & Innovation (Engels) en Public & Private (Nederlands). Met uw persoonlijke ontwikkeltraject en de vrijheid om zelf uw pad samen te stellen, bent u voorbereid op de toekomst. Vergaar nieuwe energie, inzichten en kennis wanneer we samen met u werken aan uw ambities voor de toekomst.

Persoonlijk en Flexibel

U bepaalt uw ontwikkeltraject en volgt modules wanneer u dit uitkomt. Zo ondersteunen wij uw dagelijkse praktijk in plaats van deze te verstoren. U selecteert de module(s) die voor u relevant zijn uit de drie tracks: Business & IT, Food & Finance en Public & Private. Ervaar hoe we samen met u uw ambities voor de toekomst verwezenlijken. In de boxen hieronder vindt u meer informatie over de modules binnen deze tracks.

Wanneer u een brochure of persoonlijk gesprek aanvraagt krijgt u van ons vervolgens het overzicht met de door u gekozen module(s) met extra informatie. Veel succes met het samenstellen van uw ontwikkelingstraject en mocht u vragen hebben schroom dan niet ons even te bellen of te mailen.

Het concept

Business & IT

De impact van IT voor de organisaties is groot en neemt met de huidige ontwikkelingen alleen maar toe. Deze track biedt u modules met een focus op de integrale verbinding van Business met de IT. Het programma is ontwikkeld voor (toekomstige) CIO’s die IT op strategisch niveau willen inzetten in hun organisatie om maximale leverage te kunnen behalen.

Meer weten?

Food & Innovation

De foodsector staat voor grote uitdagingen. Naar verwachting kampt de helft van haar inwoners met te weinig voedsel. De wereld vraagt om een duurzaam antwoord waarin bedrijven in de Foodsector een hoofdrol spelen. We zien dat de voedselketen omkeert, de klant bepaalt steeds meer. Tegelijkertijd gaan de technologische ontwikkelingen hard. Dit biedt kansen, maar kan ook ontwrichting in het huidige s...

Meer weten?

Public & Private

Met een terugtrekkende overheid  die in toenemende mate taken uitbesteedt aan private partijen is de kwaliteit van de samenwerking een belangrijke succesfactor. Deze track biedt u modules met een focus op het overbruggen van de cultuurverschillen. Het programma is opgezet voor professionals, managers en executives die nu en in de toekomst deze verbindende factor willen zijn.

Meer weten?