Food & Finance | Nyenrode MBA Tool

Modulair Executive MBA in Food & Finance

Creating Connected Value

U beweegt zich in een arena van toenemende regeldruk, fraude, duurzaamheids- en ketenvraagstukken. Dit vereist ondernemerschap en robuust leiderschap van u. We dagen u en onszelf daarom continue uit om een situatie te creëren waarin u zich kunt blijven ontwikkelen.

 

of meld u aan voor de belevingssessie.

Waarom Food & Finance?

In 2013 is de exportwaarde van de agro-food sector met 5 procent gestegen naar een recordhoogte van 79 miljard euro. Nederland is na de Verenigde Staten de grootste exporteur van landbouwproducten. De vraag naar voedsel neemt met het oog op de groeiende wereldbevolking alleen maar toe en daarmee ook het belang van een duurzame voedseleconomie. Daarom is kennis, verdieping en reflectie binnen het complex van strategievorming, financiering en management cruciaal voor ondernemers en dienstverleners als u, in zowel de agro-food als de financiële sector.

Deze modules van Food & Finance zijn zo ontwikkeld dat u deze los kunt volgen naast u baan en eventueel kunt u ze stapelen tot een volwaardige MBA. Met uw persoonlijk ontwikkeltraject bent u voorbereid op de toekomst. Vergaar nieuwe energie, inzichten en kennis wanneer we samen met u werken aan uw ambities voor de toekomst.

Kijk hier voor een overzicht van al onze Food & Finance modules.

Het concept

Business & IT

De impact van IT voor de organisaties is groot en neemt met de huidige ontwikkelingen alleen maar toe. De track Business & IT biedt u modules met een focus op de integrale verbinding van Business met de IT. Het programma is ontwikkeld voor (toekomstige) CIO’s die IT op strategisch niveau willen inzetten in hun organisatie om maximale leverage te kunnen behalen.

Meer weten?

Public & Private

Met een terugtrekkende overheid die in toenemende mate taken uitbesteedt aan private partijen is de kwaliteit van de samenwerking een belangrijke succesfactor. De track Public & Private biedt u modules met een focus op het overbruggen van cultuurverschillen. Het programma is opgezet voor professionals, managers en executives die nu en in de toekomst de verbindende factor willen zijn. 

Meer weten?