Public & Private | Nyenrode MBA Tool

Modulair Executive MBA in Public & Private

Creating shared value

Met een terugtrekkende overheid waarbij in toenemende mate taken worden uitbesteed aan private partijen is uw vermogen tot samenwerking één van de belangrijkste succesfactoren. U opereert dagelijks in een omgeving waarbij publieke en private culturen bij elkaar komen zoals, ziekenhuizen, bouw- en energiebedrijven en NGO’s. Dit vraagt ondernemerschap en robuust leiderschap van u. We dagen u en onszelf daarom continu uit om een situatie te creëren waarin u zich kunt blijven ontwikkelen. 

Vraag hier uw vrijblijvend de brochure aan of meld u aan voor belevingssessie.

Waarom Public & Private?

Vanuit ons ‘by business, for business’ principe helpen we u de brug te slaan tussen publiek en privaat met een focus op het overbruggen van culturen. Zo bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied en kunt u zich persoonlijk ontwikkelen tot een nog betere verbinder. U kunt de modules los volgen naast u baan en eventueel stapelen tot een volwaardig MBA.

Kijk hier voor een overzicht van alle Publiek & Private modules.

Het concept

Business & IT

De impact van IT voor de organisaties is groot en neemt met de huidige ontwikkelingen alleen maar toe. De track Business & IT biedt u modules met een focus op de integrale verbinding van Business met de IT. Het programma is ontwikkeld voor (toekomstige) CIO’s die IT op strategisch niveau willen inzetten in hun organisatie om maximale leverage te kunnen behalen.

Meer weten?

Food & Innovation

De foodsector staat voor grote uitdagingen. Over 80 jaar telt onze aarde 11 miljard mensen. Naar verwachting kampt de helft van haar inwoners met te weinig voedsel. De wereld vraagt om een duurzaam antwoord waarin bedrijven in de Foodsector een hoofdrol spelen. We zien dat de voedselketen omkeert, de klant bepaalt steeds meer. Tegelijkertijd gaan de technologische ontwikkelingen hard. Dit biedt ka...

Meer weten?